Tyypillistä! Taas unohtui pyykit koneeseen, ihan liian myöhään tajusin että meillä on koneellinen märkää pyykkiä josta ainakin osa on saatava huomiseksi aamuksi kuivaksi! Joten lähes puoliltaöin rumpu pyörii...

Onneksi naapurit ovat muuttaneet juuri, ja en todellakaan usko että naapurin naapuri kuulee meidän kuivausrumpua kun välissä on tyhjä asunto, kun juuri ja juuri kuulen sen itse tänne alakertaan. Laitoin rumpuun vain kaikkein välttämättömimmät, ajattelin pyöritellä niitä siellä ehkä puolisen tuntia, ripustaa ne yöksi kuivumaan loppuun ja mennä sitten nukkumaan. Loppu koneellinen pitää sitten huomenna huuhtaista uudestaan ja laittaa kuivumaan. Onneksi huomenna on lyhyt päivä...

~~~~~~~~

Seinäkellon raksutus on yllättävän äänekäs.

Tosin näppäimistö on äänekkäämpi.

~~~~~~~~

Likka osaa murjaista aika "ihania" lauseita suustaan. Ei halunnut repiä minua aamulla sängystä ylös, koska rakastaa Isiä enemmän kuin minua. Tosin ei halunnut istua Isin viereen tänään, sen takia kun Isi on ruma. Olisi kyllä Isin syliin halunnut juuri ennen. Ai kuinka herttaista ja sydäntä lämmittävää.

~~~~~~~~

Pitäisikö minun jättää korjaamatta virheet mitä kirjoittaessa syntyy. Siis ne jotka huomaan kirjoittaessani. Minkäköhän näköistä siitä tulisi, oöem meinaan tässäkin viestissä jo korjannut melkosen monta ohilyöäntiöä.

Tosin korjaamatta jättäminen ei ole minun kaltaistani. Tarkistan yleensä kaiken mitä olen kirjoittanut vielä kertaalleen ennenkuin tallennan tai lähetän tekstin tms. Mutta mitä hittoa, pitäähän sitä joskus elää vaarallisesti. Enää en korjaa yhtään virhettä tässä viestissä. Tullee mitä tulee.

~~~~~~~~

Kuisaus rumpu piitittää jo. Tosin pyykit ei varmasti kaan ole vielä kuiviä, mutta tarpeeksi kuivia että ne kuivutat loppuun aamuun pennessä. Pitää mennä ripustamaan ne. Ja lopettaa tämä typoilu. Siis ihan tosissaan, kaikki tämänkin kappaaleen typot ovat ihan aiktoja, en möhlinyt tahallani. Tsoin vuorokaudenajalla on merkutysta. Päivällä pirteämpänä en näin paljon kirjoita pieleen.